The car park before the repairs had a number of potholes and drainage issues as a result

This photo shows the deteriorated soakwell lid and numerous pothole repairs prior to work commencing

Our team worked on the original gravel material in preparation for additional baseworks

Our team replaced the soakwell lid as the old one had deteriorated.

New roadbase was added to the existing base materials. We compacted and waterbound the roadbase to create a surface that ensures water drains to the new soakwell.

We completed the car park in two visits (as indicated by the traffic cones), to minimise inconvenience to customers and business owners.

The first half of the carpark completed and linemarked with parking available with our asphalt crew working on the second half of the carpark as planned in the background